1- دانشگاه خوارزمی
2- دانشگاه خوارزمی تهران ، mahdiakbarian33@gmail.com
هدف اصلی این پژوهش بررسی رابطه جو دانشکده های علوم ورزشی استان تهران و قصد کارآفرینی دانشجویان با  نقش میانجی مهارت کارآفرینی می باشد. روش پژوهش مطالعه حاضر توصیفی از نوع همبستگی و بر اساس مدل‌یابی معادلات ساختاری بود. جامعه آماری تحقیق شامل دانشجویان کارشناسی دانشگاه های استان تهران شامل (تهران، شهید بهشتی، خوارزمی، الزهرا، علامه طباطیائی) در سال تحصیلی 1401 -1402 بود که 391 نفر با استفاده از روش نمونه گیری طبقه ای تصادفی انتخاب شدند. ابزارهای این پژوهش شامل پرسشنامه های جو دانشگاه(لاسیج و فرانک2004)، مهارت کارآفرینی(لینان2008) و قصد کارآفرینی(لینان و چن2009) بود. داده ها با استفاده از روش مدل یابی معادلات ساختاری تحلیل شدند. یافته ها نشان داد که متغیر جو دانشکده ها بر متغیرهای قصد و مهارت کارآفرینی تأثیر مثبت و معناداری داشته است همچنین متغیر مهارت کارآفرینی بر متغیر قصد کارآفرینی تأثیر مثبت و معناداری داشته است. جو دانشگاه ها می­تواند بسترساز رشد مهارت ها و توانمندی‌های افراد کارآفرینی باشد و این عامل با تأثیری که بر مهارت افراد در زمینه  قابلیت های کارآفرینی میگذارد، قصد کارآفرینی آنان را افزایش می دهد.

نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: مدیریت ورزشی
دریافت: 1402/2/9 | پذیرش: 1402/3/10 | انتشار الکترونیک پیش از انتشار نهایی: 1402/3/10